Villa Vera Suite

Villa Vera Suite

Appartman moderno uređen s novim namještajem u prizemlju s pogledom na vanjski bazen s morskom vodom i pogled na more. Bazen s grijanom vodom . Tri spavaće sobe, kompletna kuhinja sa svim uređajima, ostakljena loggia s blagavaonom, dnevni boravak sa duplim kaučem na rasklapanje i izlaz na terasu, kaffee-terasa sa sjedećom garniturom, dva sanitarna čvora instalirana sa tuš-kabinom i WC. ulazni predprostor , terasa sa grilom i natkriveni barbecue-corner , izlaz na sunčalište i bazen .
Parking u zatvorenom dvorištu. Na raspolaganju: kabelska TV, sat-tv, internet wi-fi, klima.
Kućni ljubimci dozvoljeni na upit . Mogućnost iznamljivanaj jedrelice sa skiperom.

RESERVIERUNG MEHR
Biciklističke staze

Biciklističke staze

Iz Novog Vinodolskog vozimo asfaltnom cestom laganim usponom kroz Vinodolsku dolinu do Bribira (5 km) i Grižana (10 km). Od Grižana se spuštamo do Triblja (15 km) gdje skrećemo desno i vozimo do Drivenika (18 km). Od Drivenika vozimo povratno do Triblja, skrećemo desno do Crikvenice (28 km). U Crikvenici skrećemo lijevo za Selce (31 km) ili desno za Dramalj- Kačjak i Jadranovo.

MEHR

Diese Webseite verwendet Cookies, um eine bessere Benutzererfahrung anzubieten. Für weitere Nutzung dieser Webseite klicken Sie bitte auf "Ich stimme zu". Cookies-Einstellungen können in Ihrem Webbrowser konfiguriert werden und für mehrere Informationen, klicken Sie hier. Ich stimme zu