Villa Vera Suite

Villa Vera Suite

Appartman moderno uređen s novim namještajem u prizemlju s pogledom na vanjski bazen s morskom vodom i pogled na more. Bazen s grijanom vodom . Tri spavaće sobe, kompletna kuhinja sa svim uređajima, ostakljena loggia s blagavaonom, dnevni boravak sa duplim kaučem na rasklapanje i izlaz na terasu, kaffee-terasa sa sjedećom garniturom, dva sanitarna čvora instalirana sa tuš-kabinom i WC. ulazni predprostor , terasa sa grilom i natkriveni barbecue-corner , izlaz na sunčalište i bazen .
Parking u zatvorenom dvorištu. Na raspolaganju: kabelska TV, sat-tv, internet wi-fi, klima.
Kućni ljubimci dozvoljeni na upit . Mogućnost iznamljivanaj jedrelice sa skiperom.

RESERVATION MORE
Biciklističke staze

Biciklističke staze

Iz Novog Vinodolskog vozimo asfaltnom cestom laganim usponom kroz Vinodolsku dolinu do Bribira (5 km) i Grižana (10 km). Od Grižana se spuštamo do Triblja (15 km) gdje skrećemo desno i vozimo do Drivenika (18 km). Od Drivenika vozimo povratno do Triblja, skrećemo desno do Crikvenice (28 km). U Crikvenici skrećemo lijevo za Selce (31 km) ili desno za Dramalj- Kačjak i Jadranovo.

MORE

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree